Farveanalyse

Kender du det med at …

..du gerne vil gå i farver, men du ved ikke hvilke farver klæder dig, så du ender altid med din gode gamle ven sort.

…du har købt en flot kjole i en smuk farve, men når du ser dig selv i kjolen, så fungerer det ikke rigtigt. Men du ved ikke helt hvorfor.

…du synes, det larmer så meget med andre farver end sort, grå og støvede farver. Samtidig føler du dig som en grå mus i sort og gråt.

Kender du du det?

Hvis du gør, vil jeg  fortælle dig, at alle, også dig, kan gå i farver. Der findes ikke den person i verden som kun ser godt ud i sort.

Du vil kunne gå i flere forskellige nuancer af stort set alle farver, og det er dem, vi skal afdække i en farveanalyse.

Efterfølgende vil du nemt kunne shoppe tøj i dine rigtige farver, og gå i gang med at opbygge en ny og smuk garderobe. 

Hele mit liv har jeg tænkt at jeg var så ufotogen.

Nu kan jeg se, at det bare var fordi jeg altid kun gik i sort.

Helene

til dig der gerne vil mødes

Farveanalyse hjemme

Jeg tager imod dig hos mig i Albertslund, eller jeg kommer hjem til dig (vær opmærksom på transportgebyr).

Selve analysen tager omkring halvanden time. Vi finder frem til din farvesæson og jeg viser dig dine bedste farver, neutrale farver, hvordan du bedst sætter dine farver sammen og hvilke farver du bør undgå.

Jeg tager både et før og efter billede og billeder af dig med forskellige farvekombinationer. Du får billederne tilsendt efterfølgende + et portrætbillede af dig i din digitale palette.

Rådgivning om valg af farver til makeup og hårfarve er også inkluderet, og du har mulighed for at købe en læbestift og blusher med hjem.

Til sidst får du en farvevifte i din sæsons farver til at have med på shopping

Farveanalyse hjemme hos mig, inkl. farvevifte, billeder og rådgivning om farve til hår, makeup og farver til outfits koster 1.900 kr. 

Mette fandt ud af at hun er Light Spring og ser bedst ud i varme, lyse farver

Det gør en kæmpe forskel at se sig selv i de rigtige farver. Jeg er mere tilfreds med mig selv nu, og jeg kan hurtigere og nemmere finde tøj.

Gudrun

Irina fandt ud af at hun er Deep Winter, så nu undgår hun helt de varme gule farver.

Til dig der bor langt væk

Online farveanalyse

Online farveanalyse er til dig, der bor langt væk eller ikke har tid/mulighed for at mødes.

Du sender mig nogle bestemte billeder af dig og modtager en personlig farveguide på mail.

Din guide er lavet specifikt til dig og IKKE lavet i en app. Jeg bruger lang tid på at studere de billeder, du sender mig, for at opnå det mest muligt præcise resultat.

I guiden står der alt om din farvepalette, dine nærmeste paletter, dine bedste farver og hvilke farver du skal undgå, dine neutrale paletter, dine farver til makeup, hår, tilbehør og hvordan du bedst sammensætter farver i outfits.

Online farveanalyse inkl. din personlige farveguide og en 30 minutters 1:1 samtale hvor vi  gennemgår din guide, koster 1.900 kr. 

Farveanalysepakker

 

– til dig der vil have lidt mere med-

 

Har du tøj derhjemme, som du er i tvivl om er rigtigt til dig?

Og har du enten en helt tom makeup-pung, fordi du aldrig rigtig er kommet i gang med at bruge makeup, eller en skuffe fyldt med makeup fordi du hele tiden køber nyt?

Jeg kan hjælpe dig med at få styr på det hele – find den helt rigtige pakke til dig her forneden.

Makeup-pakken

Tag din makeup med til farveanalyse og vi ser på hvad der skal ud og hvad der skal komme i stedet for. Efterfølgende får du en personlig makeup-shopping liste tilsendt på mail.

Læs mere her.

 

 

Den lille garderobe-pakke

Fuld farveanalyse kombineret med min feedback på et udsnit af din garderobe. Tag det tøj med, du er i tvivl om eller rigtig godt kan lide (op til 15 stykker).

 

Læs mere her. 

Colour-Shape-Shop-pakken

Fuld farveanalyse (fysisk eller online) og en personlig guide til de bedste snit til din smukke krop, samt en shopping liste med 5 udvalgte stykker tøj i dine farver og snit. 

Læs mere her.