Få mere hjælp

– når du har brug for det, på mail eller besked med mit klippekort eller 1:1 –

Det var ret overvældende for mig at få selve farveanalysen. Det har taget noget tid, at rydde op i mit tøj og lære mine farver bedre at kende. 

Til Styling session her noget tid efter analysen, fik jeg super gode råd omkring mønstre og kontraster. Nu forstår jeg bedre hvordan disse virker på mig og hvad der er bedst til mig.
Derudover fik jeg konkrete råd ved kommende valg af nye briller.
Jeg lærte at benytte farveviften til nye læbestifter.
Jeg fik rigtig gode tip til sammensætning af mine farver på en måde, jeg jeg ikke plejer. Her bliver noget at lege med.
Synes vi nåede rigtig meget på denne time. Vi talte om meget af mit tøj, som jeg viste, om det fungerede godt eller ej og fif til evt. styling.
Helle

1:1 Style Session

Nogle gange har man bare brug for at blive taget lidt ved hånden. Har du kig på en masse tøj eller skal du til en stor fest og vil gerne have min hjælp til at finde det helt rigtige outfit, eller style en kjole du er forelsket i? Intet spørgsmål er for stort eller småt. 

I en 1:1 Style Session gennemgår vi vi alle de spørgsmål, der kan dukke op efter at du har lært dine farver og stil at kende. Du kan få feedback på tøj/makeup/briller/tilbehør du overvejer, eller enkelte stykker tøj du har i skabet, eller vi kan gå i dybden med din palette eller andet, du er i tvivl om. Hvis du har meget tøj, der skal kigges igennem, anbefaler jeg Garderobe Detox i stedet.

Min Styling Session var vældig inspirerende og jeg er begyndt at kigge på nye  muligheder med det, jeg har i tøjskabet. Det var en stor hjælp at få mine spørgsmål om min eksisterende garderobe be- eller afkræftet. Jeg synes også jeg har fået nye kombinationsmuligheder og ideer til at lege med mit tøj.

Stine

Klippekortet

– få hjælp på farten

Har du en masse små spørgsmål hist og her eller vil du hellere have løbende hjælp end at samle sammen i én samtale?

Så passer Klippekortet måske bedre til dig.

For 1 klip kan du få feedback på op til 3 stykker tøj/briller/makeup/tilbehør. For 2 klip kan du få forslag til styling af noget du allerede har, hvor jeg sender dig konkrete forslag til tøj/tilbehør. Jeg sender selvfølgelig flere end ét forslag og vi er færdige, når du er tilfreds.

Spørgsmål kan sendes på mail eller i besked på Messenger/Instagram. Jeg svarer så hurtigt jeg kan (inden for rimelighedens grænser). 

 

Klippekort med 6 klip: 995 kr.

Klippekort med 10 klip: 1495 kr (spar penge)

Galleri

Glade kunder i deres bedste farver

Har du spørgsmål eller er du i tvivl om noget?

Skriv til mig på kontakt@colourqueen.dk